La celebració de la Mitja Marató de la Garrotxa queda pendent de l’evolució de la COVID-19 al territori

Comparteix-ho amb els teus amics:

La celebració de la Mitja Marató de la Garrotxa queda pendent de l’evolució de la COVID-19 al territori

Com molts sabeu, durant els primers mesos de l’any, el Club Natació Olot organitza la tradicional Mitja Marató de la Garrotxa i cursa popular de 10 KM. La cursa ha assolit un prestigi entre el conjunt de les competicions gràcies a la seva exigència esportiva, el seu entorn i la bellesa del circuit. No té preu poder gaudir de l’esport a través d’un medi ple de llum i de color per la Vall d’en Bas i la ciutat d’Olot, acompanyats pels volcans.

Tanmateix, estem pendents de l’evolució de la pandèmia de la COVID-19 a la Garrotxa i la resta del territori per poder comunicar les dates de la seva celebració. Entre tots estem treballant per poder gaudir de l’esport amb la màxima normalitat possible, però cal actuar amb responsabilitat i esperar a veure com evolucionen les afectacions de la COVID-19 aquestes  pròximes setmanes. Per al Club Natació Olot el foment de l’esport i els seus valors és el més important, així que tenim moltes ganes de poder comptar amb tots vosaltres durant aquest gran esdeveniment que organitzem.

Desitgem que la situació vagi millorant i, de ser així, esperem anunciar-vos la data de la celebració al més aviat possible. Estigueu atents a la nostra pàgina web i xarxes socials, ja que comunicarem qualsevol novetat al respecte. Moltes gràcies per confiar en nosaltres i per la vostra estima per l’esport.

Info: CNO