VÍDEO: Sortida de la cinquena edició de la Trepitja Garrotxa Solidària

Comparteix-ho amb els teus amics:

En la darrera edició, la Trepitja Garrotxa Solidària es va acabar de consolidar com al punt de trobada del trail running de la Garrotxa.

SEGUIMENT DE LA CURSA A TEMPS REAL AQUÍ

Aquest 13 i 14 d’octubre de 2018 té lloc la cinquena edició de la Trepitja Garrotxa solidària, la única ultra trail solidària a l’Alta Garrotxa organitzada pel Centre excursionista d’Olot i en benefici de la Fundació Albert Bosch.

Aquesta nova edició la cursa ofereix quatre opcions: la Ultra amb 84km i 4500D+ que forma part de la copa catalana de Curses d’Ultraresistència per Muntanya de la FEEC i qualificada amb 5 punts per la UTMB. El recorregut de la trail compta amb 53Km i 2900D+, està qualificada amb 3 punts per la UTMB. Finalment ofereix dues opcions de curses de muntanya: una de 23Km i 1200D+ i una altra opció de 13Km i 550D+; pensades per tots aquelles amant del trail que busquen una distància més accessible sense deixar de descobrir camins i corriols.

Com a novetat d’aquesta edició, es modifiquen els recorreguts de la ultra i de la trail, disminuint les distàncies i el desnivell positiu per sense perdre els punts forts de situar les curses en un espai tant emblemàtic com l’Alta Garrotxa.

La Trepitja Garrotxa, campionat de Catalunya i puntuable per la copa catalana de curses d’ultraresistència, aquesta aplega en aquesta setena edició un total de quatre proves iniciant la primera el 21 d’abril per les muntanyes de Prades i finalitzarà amb la Trepitja Garrotxa el cap de setmana 13-14 d’octubre.

Des de l’edició anterior, formem part del codi de bones pràctiques en curses de muntanya per tal de fer-ne una activitat sostenible i respectuosa amb el medi ambient; provocant que la nostra activitat en l’entorn tingui el menor impacte possible.

Tots els beneficis es destinen a projectes de recerca mèdica infantil gràcies a la col•laboració amb la Fundació Albert Bosch ja que Noel Alimentària és el patrocinador de la prova esportiva i tots els beneficis es destinen a la seva fundació que treballa en projectes de recerca a l’Hospital de la Vall d’Hebrón, especialitzat en malalties infantils.

Col•labora, amb la Trepitja Garrotxa, l’Ajuntament d’Olot, el Consell Comarcal de la Garrotxa, Turisme Garrotxa, Itinerànnia i tots els Ajuntaments per on passa la Trepitja Garrotxa.

Destacada la presència a les xarxes socials i ambients de trail run. Al llarg d’aquestes edicions la Trepitja Garrotxa s’ha posicionat com una cursa d’alta qualitat i d’especial interès en l’entorn del trail run català, estatal i, poc a poc, europeu un fet que queda patent amb la participació de corredors d’arreu.