La cinquena edició del Festival de Teatre EL PETIT FORMAT ja té cartell

Comparteix-ho amb els teus amics:

S’ha presentat en un terrat d’un pis cèntric de la ciutat d’Olot el cartell de la cinquena edició del festival de teatre El Petit Format, que tindrà lloc a Olot del 28 de novembre a l’1 de desembre de 2019.

Aquest cartell ha estat realitzat un any més de Ramon Almeda, vol ser un homenatge a aquells que, entre bambolines, observen al públic abans de cada funció. En paraules de l’autor, “el cartell és un homenatge als emissors de sensacions, als que posen els cinc sentits per apropar-nos al ventall d’emocions amb què ens obsequia el teatre”.

El festival, que enguany compleix la seva cinquena edició s’ha consolidat dins la programació cultural de tardor d’Olot amb propostes de qualitat i professionalitat dins el món de les arts escèniques. Així ho han destacat els membres d’una Càpsula de Teatre, que són els qui organitzen anualment el festival.

Ja estan a la venda les entrades anticipades per dos dels espectacles com són “AKA (Also Known As)” i “Les Dones Sàvies”, primers espectacles confirmats. La resta de la programació s’anirà desvetllant en els pròxims dies.