Vídeo: La comèdia familiar ‘Paddington’ s’estrena en català el dia de Reis

Comparteix-ho amb els teus amics:

La comèdia familiar ‘Paddington’ dirigida per Paul King s’estrena aquest dimarts, dia de Reis, doblada en català amb el suport del Departament de Cultura a través de la Direcció General de Política Lingüística. El film es basa en l’entranyable creació de Michael Bond i està produït per David Heyman, qui ha estat al capdavant d’altres projectes com la saga del famós mag Harry Potter i de ‘Gravity’ i compta també l’equip d’efectes especials d’aquestes mateixes pel·lícules. Aquesta comèdia està protagonitzada per Paddington, un jove ós peruà que és enviat a Anglaterra per la seva tieta Lucy.

Paddington ha crescut en les profunditats de la selva peruana amb la seva tieta Lucy qui, degut a una trobada casual amb un explorador anglès, ha inculcat en el seu nebot el somni de viure una vida emocionant a Londres. Després que un terratrèmol destruís la seva llar, la tieta Lucy decideix ocultar al seu jove nebot en un vaixell rumb a Anglaterra en busca d’una vida millor.
Quan el petit arriba sol a l’estació de Paddington se n’adona que la vida de la ciutat no té res a veure amb el que s’imaginava fins que coneix als Brown, que l’acullen a casa seva mentre el protagonista busca al famós explorador que va deixar marcada la seva tieta Lucy molts anys enrere. La tranquil·litat s’acaba quan coneix una taxidermista (Nicole Kidman) a qui li encantaria exhibir Paddington en un museu.

Amb aquesta pel·lícula, Paddington arriba a la gran pantalla, i ara en català, després de protagonitzar molts llibres i episodis de televisió creats a partir de la idea original de Michael Bond.