La Companyia Pic Pic arrassa a Sant Miquel amb la nova versió de “EL SHOW XOU”

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest passat cap de setmana la Companyia de Teatre Pic Pic, ha portat la seva comèdia de creació al Casal del Barri de Sant Miquel. Amb una sala plena, amb més de 80 espectadors, els joves actors i actrius han aconseguit treure els millors somriures a tots els assistents amb el seu humor més fresc i actual.

Aquesta és la cinquena funció, que realitzen a la ciutat, i el públic la valora molt positivament per la seva originalitat, la posada en escena i per la rapidesa amb la que es passen els 75 minuts que dura el programa televisiu anomenat “Show Xou”.

Vídeo: Estrena de “El Show Xou”

En aquesta funció han estrenat dos dels nous components que van començar a formar part dels Pic-Pic el passat octubre, amb l’ampliació de la companyia, Jordi Colobrans i Laia Vilanova. Ambdós estan molt orgullosos amb els resultats assolits al primer bolo on han participat i estan desitjant treptitjar l’escenari del Teatre Principal el proper mes de Gener.

Mari Coll i Cristina Soler, dues de les actrius de la Companyia, asseguren que l’entrada dels nous components ha aportat una vitalitat i una energia que encara ha unit més l’equip, i destaquen també les ganes que es respiren dins la companyia de portar aquesta nova versió de la comèdia a “la casa gran”.

SHOW XOU 4

El proper dimarts 16 de desembre sortiran les entrades a la venda a través de la pàgina web del Teatre Principal, i per a més informació es pot visitar la pàgina oficial de la companyia www.lacompanyiapicpic.cat

Vídeo: “Dos cops bo, és bobo” emplena el teatre d’Olot

F 3362