La Companyia Una Càpsula de Teatre estrenarà la seva quarta obra en petit format el mes de juny

Comparteix-ho amb els teus amics:

El propers dies 9, 15 i 16 de juny la companyia teatral Una Càpsula de Teatre presentarà la seva quarta obra en petit format.

Animals de Companyia, de la dramaturga Estel Solé, és una obra que atrapa a l’espectador els 65 minutrs que dura la representació. Una trama que parla de la hipocresia sobre el concepte de l’autèntica amistat.

L’obra es desenvolupa dins un menjador, on una colla d’amics es reuneix per celebrar un sopar de benvinguda el dia que la Beth torna a casa després d’haver estat ingressada per un transtorn psiquiàtric durant dos mesos. Però la festa es complica quan un dels amics confessa un secret inesperat i acaben sortint els draps bruts de tots els personatges.

En un to de tragicomèdia realista, l’obra posa en dubte els valors de l’amistat i la sinceritat en una història d’egos i enveges que constata que la soledat i la necessitat d’afecte poden fer que tots plegats ens convertim en animals de companyia.

Aquesta posada en escena serà interpretada per Laia Planella, Jordi Colom, Anna Martí, Jordi Cortés i Anna Aumatell, sota la direcció de Xevi Rossell. L’aforament de l’espectacle és reduït i les entrades ja es poden adquirir per un preu de 10€ a través de la pàgina web www.unacapsula.org.

Les representacions tindran lloc a la platea del teatre de l’Orfeó Popular Olotí els dies 9, 15 i 16 de juny a les vuit de la tarda, i el dissabte 15 de juny es farà sessió doble a les sis i les vuit.

L’Associació teatral Una Càpsula de Teatre aposta i fort pel petit format, és l’organitzadora del festival de teatre “El Petit Format” que el proper novembre arribarà a la cinquèna edició i on es programen obres en espais escènics no convencionals o aforaments reduïts.

Aquesta companyia va néixer el 2014 de la mà d’actors, actrius i directors de teatre provinents de diferents formacions teatrals de la Garrotxa, amb la inquietud de formar un equip de persones, polivalent, per dur a terme obres de teatre i organitzar aquest festival de teatre a la ciutat d’Olot.