La companyia Viridiana al teatre dels Catòlics

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest divendres dia 17 de gener Producciones Viridiana , companyia col·laboradora de la Cia Anna Roca , actuarà un altre cop a la ciutat d’Olot amb el seu espectacle “Ligeros de equipaje” . La funció tindrà lloc a les 20.30h al teatre Pere Serrat dels Catòlics.

Producciones Viridiana. Ligeros de equipaje FOTO 2

Aquest espectacle , de factura molt especial , pretén posar en valor un tros de la nostra memòria històrica . La seva temàtica se centra en el fenomen de “La retirada” , episodi que va tenir lloc al territori pirinenc en l’últim període de la Guerra Civil . Tot això pres des d’una perspectiva que pretén centrar-se en el drama humà que això va comportar .

La relació de la companyia Producciones Viridiana amb la ciutat d’Olot i la Cia d’Anna Roca va començar el seu camí l’ any 2011 gràcies al projecte Ciutats 3.0 del qual va néixer l’espectacle ” I quan no em plou a sobre em plou a dins” , al setembre de 2012 la companyia va tornar a la localitat per crear el seu espectacle ” Carretera i manta ” que es va dur a terme mitjançant una residència artística en l’entorn natural de la Garrotxa . Ara torna de nou per presentar el seu últim espectacle “Ligeros de equipaje” .

Comparteix-ho amb els teus amics: