La Creu Roja llença una campanya de sensibilització per promoure i agrair la col·laboració dels socis

Comparteix-ho amb els teus amics:

Creu Roja ha llançat la seva nova campanya ” Es necessiten Socis” per a la captació de socis i agraïment als que ja ho són. L’objectiu de la campanya és animar els ciutadans i ciutadanes a col·laborar en aquest moment de crisi i que ho facin fent-se socis de Creu Roja. La campanya tindrà difusió en circuits externs i en mitjans on line.

image001

Gràcies a les aportacions dels socis, la Creu Roja ha pogut reforçar els seu projectes de lluita contra la pobresa, que l’any passat van atendre més de 250.000 persones a Catalunya i 2.400.000 arreu de l’Estat.

La Creu Roja a Girona ja compta amb un total de 24.193 socis i sòcies.

La Creu Roja ha engegat una campanya de sensibilització arreu de l’Estat per agrair el suport dels socis a la institució humanitària i cridar a la ciutadania a continuar col·laborant amb l’entitat com a associat o associada. Gràcies a les aportacions econòmiques dels socis i sòcies, la Creu Roja ha pogut reforçar durant els darrers anys els seus projectes de lluita contra la pobresa i l’exclusió social.

La nova campanya de la Creu Roja porta per lema “Es necessiten Socis” i se’n farà difusió en circuits externs i a través dels mitjans on-line. Es tracta d’una campanya estatal que, a més de promoure la captació de nous socis i sòcies, també vol agrair el suport del més d’1,1 milió de persones que actualment ja col·laboren amb la institució humanitària a través de les seves quotes. A Catalunya, la Creu Roja ja compta amb un total de 197.226 socis i sòcies,24.193 a les comarques de Girona (un 2,2% més que l’any anterior).

Les aportacions dels socis i sòcies, del voluntariat i d’altres col·laboradors de la Creu Roja està sent clau per donar resposta a les creixents demandes d’ajuda de cada vegada un major nombre de ciutadans als nostres país. Només a Catalunya, la Creu Roja va donar suport a més de 250.000 persones en projectes de lluita contra la pobresa, de les quals 227.228 van rebre ajuda alimentària o bàsica. Cal tenir en compte que 1 de cada 3 d’aquestes persones són infants, col·lectiu d’atenció prioritari per a la Creu Roja en aquests moments. La resta d’usuaris corresponen a projectes de suport a la gent gran en situació vulnerable, projectes d’ocupació, la tradicional campanya de joguines de Creu Roja Joventut o projectes de reforç escolar, entre d’altres.

Arreu de l’Estat, la Creu Roja va poder atendre en l’últim any a prop de 2.400.000 persones a través d’accions com la distribució d’aliments, les ajudes de primera necessitat, el suport en la recerca d’ocupació i l’atenció a persones en situació d’exclusió, entre d’altres ajudes.

La Creu Roja va llençar arreu de l’Estat l’any 2012 la crida excepcional d’ajuda “Ara + que mai” per sol·licitar la col·laboració de la ciutadania i poder ajudar així a més persones afectades per la crisi, que actualment segueix vigent. Arreu de l’Estat, la institució se centra a donar resposta urgent als col·lectius més afectats per l’actual context de crisi, entre els quals figuren: famílies amb tots els seus membres en atur, nens i nenes que viuen en llars pobres, persones grans amb responsabilitats/càrregues familiars o en situació d’extrema vulnerabilitat, persones en situació d’atur de llarga durada, persones sense llar i joves en atur.

Comparteix-ho amb els teus amics: