La Creu Roja reparteix 229 lots de joguines a la Garrotxa, el doble que edicions anteriors

Comparteix-ho amb els teus amics:

Creu Roja Joventut ha repartit joguines a més de 3.200 infants de les comarques gironines.

Creu Roja Joventut ha donat per finalitzada la 28a Campanya de Joguines “Els Seus Drets en Joc” destinada als infants de famílies vulnerables de les comarques de Girona.

Enguany a la Garrotxa s’ha aconseguit entregar 229 lots de joguines. Hem duplicat les dades d’edicions anteriors i aquest fet només s’ha pogut aconseguir gràcies a la implicació d’una dotzena de voluntaris/es i el recolzament material i/o econòmic de 6 entitats/empreses de la comarca i de l’allau de donacions particulars.

La campanya, que pretén dotar les famílies en dificultat social amb nens i nenes a càrrec seu, de jocs i joguines, s’emmarca en un sistema de treball real amb aquestes persones perquè es compleixin els objectius de transmissió de valors i joc saludable.

La pandèmia de la COVID-19 ha generat una crisi econòmica i social que ha afectat gran part de la població catalana i ha incrementat la demanda de sol·licitud de joguines. En aquest context, la campanya s’ha readaptat per donar resposta a totes aquestes demandes apostant també per la donació d’aportacions econòmiques en línia i, així, garantir i minimitzar els riscos de contagi tant dels receptors de joguines, com del conjunt de persones voluntàries i tècniques que treballen per fer-la possible.

La implicació d’un equip de 136 persones voluntàries, la col•laboració de 108 empreses i la participació de la ciutadania a través de les donacions de joguines (directament o mitjançant una donació econòmica amb aquesta finalitat), ha permès distribuir joguines a 3.244 infants de les comarques gironines.

Els lots de joguines entregats a cada família contenen: un joc o joguina educativa per cada infant, material escolar, un llibre o conte i un joc cooperatiu per a tota la família.

En aquesta campanya, hi han participat 15 assemblees locals i comarcals de la institució humanitària, que donen cobertura als més de 200 municipis de les comarques de Girona.

Info: Creu Roja

Comparteix-ho amb els teus amics: