La CUP de Sant Joan les Fonts farà conèixer la propera setmana el resultat de la campanya “Diners al Carrer”

Comparteix-ho amb els teus amics:

La campanya “Diners al Carrer” té com a objectiu retornar al municipi part dels ingressos que ha percebut de l’ajuntament.

El proper dijous 4 d’Abril a les 20 h, al local de la Rectoria del municipi de Sant Joan les Fonts, se celebrarà l’acte amb les entitats que han participat en la Campanya de Diners al Carrer. Sant Joan les Fonts 2019. En aquest acte es faran públiques les votacions corresponents als 7 projectes presentats, així com es donarà la quantitat corresponent a cada entitat.

CUP Sant Joan les Fonts -DINERS AL CARRER és una iniciativa de l’Assemblea Local de la CUP de SANT JOAN LES FONTS per a retornar al municipi part dels ingressos que ha percebut de l’Ajuntament al tenir, durant aquesta legislatura, una representació de 4 regidores.

Dos dels pilar que l’assemblea local de la CUP Sant Joan les Fonts es va plantejar per aquesta legislatura van ser la participació ciutadana i la transparència.

Cada any hem proposat a l’equip de govern l’elaboració d’uns pressupostos participatius, és a dir, que en el pressupost del consistori municipal hi hagi una partida que siguin les santjoanenques i santjoanencs qui decideixin a on invertir-la.

Cada any hem tingut un NO com a resposta. Mai aquest govern a volgut asseure’s i acordar un sistema de participació on la ciutadania pogués prioritzar unes inversions sobre unes altres.

Aquesta iniciativa pretén donar col·laboracions econòmiques a totes les entitats, associacions i organitzacions sense ànim de lucre, prioritàriament de Sant Joan les Fonts, Begudà i la Canya; que presentin un projecte amb finalitats solidàries, culturals, educatives, de suport a l’economia social, de cooperació, d’investigació, d’igualtat i cohesió social, de defensa del territori i/o foment dels Països Catalans; i que compleixin amb una sèrie de requisits.

La CUP Sant Joan les Fonts destinarà 5.000€ a DINERS AL CARRER.

Comparteix-ho amb els teus amics: