La CUP desmunta les trampes d’El Mundo

Comparteix-ho amb els teus amics:

El diari llança dures acusacions contra dos empresaris catalans amb intenció d’atacar Mas i Pujol utilitzant un informe anònim que atribueix falsament a la CUP

IF

El joc brut del diari madrileny en contra el procés català no s’ha aturat amb la destitució de Pedro J. Ramírez, al contrari, avui el rotatiu utilitza un informe que atribueix a la CUP per posar en el punt de mira de l’opinió pública els presidents Mas i Pujol que vincula a dos empresaris catalans que suposadament haurien rebut crèdits substanciosos de Caixa Catalunya quan aquesta ja era una entitat fallida. En un comunicat la CUP desmenteix categòricament les informacions publicades pel diari i denuncia que “ni és l’autora de l’informe ni l’ha presentat als jutjats”. La informació és, en aquest sentit, manifestament falsa i en alguns aspectes fantasiosa, com inventar-se un “auditor de la CUP” en relació a Catalunya Caixa, puntualitzen.

Tuf de clavegueres
La CUP assenyala que l’informe que ressenya ‘El Mundo’ es tracta d’un informe anònim que van rebre fa mesos al seu correu electrònic però que en cap cas és una actuació ni declaració ni peritatge de la CUP. També aclareix que el remitent de l’informe insistia des de principis de febrer en forçar una trobada entre Eduardo Inda –El Mundo-, i David Fernàndez, que va ser reiteradament declinada per la CUP atès els insults que el periodista va propinar contra el diputat després de la compareixença de Rodrigo Rato -“malnacido”, “guarro” o “proetarra”, entre d’altres-.

La CUP exigirà rectificacions
La CUP exigirà les rectificacions pertinents i es reserva el dret a quantes accions judicials estimi oportunes i necessàries.

Acusació Popular
La CUP, com és sabut, està personada com Acusació Popular en la querella contra els directius de Caixa Catalunya i estudia una ampliació de la mateixa per la gestió fraudulenta dels actius immobiliaris de l’entitat. Aquesta sol·licitud encara no s’ha produït perquè està en fase d’elaboració i documentació, com ho estan les conclusions a la Comissió d’Investigació sobre entitats financeres.

directe.cat

Comparteix-ho amb els teus amics: