La CUP dóna suport a la campanya de l’ANC “Signa un vot per la independència”

Comparteix-ho amb els teus amics:

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de la Garrotxa anima a tothom a participar de forma activa en la recollida massiva de signatures per la independènciaconvocada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) arreu del país. A la nostra comarca, un total de 18 municipis i desenes de voluntaris es mobilitzaran els propers dies 11 i 12 de gener.

Els municipis que tindran punt de recollida són: Argelaguer, Besalú, Castellfollit de la Roca, Les Planes d’Hostoles, Les Preses, Maià de Montcal, Mieres, Montagut i Oix, Olot, Riudaura, Sant Aniol de Finestres, Sant Feliu de Pallerols, Sant Jaume de Llierca, Sant Joan les Fonts, Santa Pau, Tortellà, La Vall d’en Bas i La Vall de Bianya. Les persones que vulguin oferir-se com a voluntàries poden fer-ho a través de la pàgina web de l’ANC Garrotxa.

Signa un vot per la independència és una campanya adreçada a incentivar l’exercici democràtic del dret de petició, que consisteix a presentar una instància a les institucions per a demanar quelcom. En aquest cas, es demana la convocatòria d’una consulta vinculant no més tard del 31 de maig del 2014. I en cas que aquesta es prohibeixi, que el Parlament de Catalunya declari la independència d’acord amb el Dret Internacional.

La CUP emplaça a la societat catalana i a les seves instàncies polítiques a obrir i definir el debat sobre el procés constituent nacional per posar les bases socials, polítiques i legals de la República Catalana i de la futura Confederació dels Països Catalans.

signaunvot