La CUP es presenta a Sant Joan les Fonts

Comparteix-ho amb els teus amics:

Des de fa uns mesos un grup de veïns i veïnes de Sant Joan ens hem començat a reunir per impulsar una alternativa municipal. Perquè hi hagi una vertadera democràcia i tothom pugui escollir aquelles persones que amb un peu dins l’Ajuntament i l’altre a fora al carrer han de treballar per el poble i per a tots aquells que hi viuen, no pot passar com a les últimes eleccions municipal on només hi havia una llista (CiU).

Amb la intenció de començar a treballar per crear aquesta alternativa tan necessària quest proper dissabte 17 de maig a les 19:00 al Centre Cívic de Sant Joan les Fonts tindrà lloc l’acte QUÈ ÉS UNA CUP? On hi participaran en Lluís Sales (membre del SN de la CUP) i en Dani Cornellà (tinent d’alcalde a l’Ajuntament de Celrà per la CUP). Un dels membres del grup promotor del nou projecte municipalista explicarà quins objectius ens hem començat a plantejat, però sobretot volem escoltar a les veïnes i veïns, ja que la política municipal la fa el poble i no aquells que estan dins la institució.

En acabar els parlaments i el torn obert de paraula i haurà un pica-pica per a totes les assistents, on es podrà continuar el debat iniciat en la xerrada.

Des de la CUP Garrotxa animem a totes aquelles persones que tinguin ganes de treballar pel poble de Sant Joan les Fonts a assistir a l’acte i a participar-hi de forma activa traslladant les seves preocupacions i aportant idees per iniciar aquest projecte.

10301124_760416007325892_4379160148762139931_n