La CUP manté la discrepància amb el nomenament del nou gerent de l’Hospital d’Olot i demana a la Fundació que en publiqui el sou

Comparteix-ho amb els teus amics:

La CUP manté que la funció de gerència de l’Hospital d’Olot no pot estar en mans d’algú que en un exercici públic ha beneficiat el sector privat.

Pedrosa fou mà dreta del Conseller de les retallades i s’ha demostrat que mentre era Director del CatSalut va atorgar contractes a 6 empreses privades de les quals era apoderat.

En relació a les afirmacions de l’alcalde d’Olot, que ha negat que el sou serà de 120.000€ anuals, la CUP demana que es demostri mitjançant la documentació oficial, ja que aquesta era la xifra que s’havia donat oralment fa mesos. També neguen que aquesta dada consti al portal de transparència de la Fundació, tal com es pot comprovar als següents enllaços:

Estatuts de la Fundació Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa

Retribucions anuals a alts càrrecs del sector públic

RELACIONAT:

VÍDEO: La CUP Olot creu que l’elecció de Padrosa com a nou gerent de l’Hospital d’Olot no és encertada

El nomenament de Josep. M. Padrosa com a nou gerent de l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa, i des de fa uns quants any perseguit per la polèmica, no ha agradat a la CUP Olot que consideren totalment fora de lloc i poc encertat l’elecció de Padrosa per assumir la gerència de l’hospital. Padrosa, exdirector del Catsalut, Padrosa va abandonar el CatSalut amb l’arribada de Carles Puigdemont a la presidència de la Generalitat, i després d’estar en el càrrec del 2011 al 2016. Veure vídeo resum de la roda de premsa.

https://vimeo.com/188629101

La CUP també considera inadmissible l’augment de sou que se li ha assignat: 120.000 euros anuals, 40.000 euros més del que cobrava l’anterior gerent.

Josep M. Padrosa va estar envoltat de diverses polèmiques mentre era al capdavant del CatSalut. Els partits de l’oposició van demanar la seva dimissió després de fer-se públic que mentre era director, va facturar 14 milions d’euros a sis empreses de les que era apoderat. D’altra banda al mes de febrer, el Tribunal Català de la Competència va multar a quatre empreses –entre elles Fisioterapia d’on provenia Padrosa abans d’entrar a dirigir el CatSalut- per haver-se “repartit el mercat” de la rehabilitació a Catalunya i per “expulsar a la competència”. La multa va ser de 900.000 euros.