La CUP Olot celebrarà aquest diumenge primàries per triar les seves llistes per al 27-S

Comparteix-ho amb els teus amics:

Després de setmanes de treball i elaboració, la CUP-Crida Constituent està a punt per celebrar les seves primàries que permetran escollir els primers noms de les quatre circumscripcions.

Per aquest motiu, la CUP d’Olot ha preparat per aquest proper diumenge 26 de juliol un punt de votació a la Granja del Cacau, a la plaça del Cinema Colon, amb un horari de matí de 9 a 12.

Hi poden participar totes les persones simpatitzants, majors de 16 anys, que s’han hagut d’inscriure a través del formulari que es troba a la pàgina web http://perlaruptura.cat/votar/ i després anar a votar, forçosament, de forma presencial el dia 26 de juliol. Els militants de les organitzacions que hi donen suport rebran un enllaç per votar telemàticament. A través d’aquestes primàries es podran escollir els 10 primers noms de Barcelona i els cinc primers de cada circumscripció.
Entre els candidats per Girona destaquen el pastor i músic de Riudaura, Marc August Muntanya, l’advocat de Girona Benet Salellas i l’historiador Antoni Rico. Pel que fa als candidats per Barcelona, destaquen Antonio Baños, periodista i membre de Súmate; Anna Gabriel, membre de l’oficina tècnica del Grup Parlamentari de la CUP; Josep Manel Busqueta, economista i membre del Seminari d’Economia Crítica Taifa; Gabriela Serra, membre del Centre Delàs d’Estudis per la Pau, o Albert Botran, autor del llibre La construcció de la CUP i l’independentisme d’esquerres.
Per a més informació, aneu al web http://perlaruptura.cat/.