La dansa, les projeccions o la música, protagonistes de l’estiu a Castellfollit de la Roca

Comparteix-ho amb els teus amics:

El municipi organitza catorze activitats per amenitzar les nits d’estiu

Després que l’estiu de l’any passat fos marcat pel coronavirus, Castellfollit de la Roca vol recuperar la normalitat el més aviat possible oferint enguany activitats de diversa índole i per a tots els públics, malgrat que la pandèmia obligarà encara a celebrar els esdeveniments amb les restriccions marcades per les autoritats competents. Així, ha programat fins a catorze activitats diferents (sorgides de la col·laboració público-privada entre un establiment, una entitat i el mateix consistori).

Així, la primera de les activitats és un exemple d’aquesta voluntat: la Plaça Catalunya de Castellfollit acollirà el proper divendres 2 de juliol (22:00h) l’espectacle de dansa P9, de la companyia Eva Durban. Es tracta d’un projecte de moviment inclusiu, on persones amb diversitat funcional i sense interpel·la al públic fent-lo reflexionar sobre com actua la societat.

Durant el juliol, el poble gaudirà de narracions de conte a la piscina municipal (Contes mullats, salats i esquitxats), concerts (Jessica Mellado), presentacions de llibres (Garrotxa d’abans), lectures dramatitzades (Testament, de la secció dramàtica del Centre Catòlic d’Olot) o projeccions de pel·lícules amb una clara intenció social, com la que tindrà lloc el divendres 23 de juliol a l’Església Vella (21:00h). S’hi podrà veure el film Josep, una història de l’exili republicà guardonada com a millor pel·lícula d’animació del 2020 als premis César del cinema francès o dels European Film Awards. Així mateix, Castellfollit podrà gaudir dels millors curts d’animació del Cerdanya Film Festival, una col·laboració que es manté per tercer any consecutiu. A l’agost, prenen protagonisme la música (concerts de Manelic de Pera i Sara Garcia) i les activitats interculturals (una banyada nocturna, una sessió de petanca per a tots els públics i un espectacle infantil).

Les activitats d’estiu de Castellfollit de la Roca s’organitzen amb el suport de la Diputació de Girona, i la col·laboració en algunes activitats del bar El Pub i l’associació Fem-lo girar.