La darrera edició de “La Botiga al Carrer” de Blanes fa augmentar les vendes de tancament de temporada

Comparteix-ho amb els teus amics:

Centeners de blanencs i visitants van participar dissabte passat en una nova edició de La Botiga al Carrer, l’experiència que l’Associació de Botiguers de Blanes Centre, amb el suport de l’Ajuntament de Blanes, organitza dos cops a l’any, coincidint amb l’acabament dels dos períodes de rebaixa. El bon temps de què es va poder gaudir durant tota la jornada, també va propiciar que vingués més de gust passejar-se per les parades que hi va haver muntades durant tot el passat dissabte –des de les 9 del matí fins a les 9 de la nit- a peu de carrer, de manera que els clients no havien d’entrar a les botigues i comerços per gaudir dels seus productes.

00210032015

Mig centenar de botigues han participat en aquesta nova experiència, que es caracteritza per posar a la venda les novetats d’aquests mesos amb grans descomptes per poder liquidar els estocs que, en aquesta ocasió, corresponien a la temporada d’hivern. Al matí ja van ser força les persones que es van passejar i comprar a les parades que estaven distribuïdes al centre de la vila, mentre que a la tarda, amb el tancament al trànsit del Carrer Ample que es fa cada dissabte, l’afluència de públic encara va ser més notòria.

Des de l’ABBC s’ha fet un balanç positiu dels resultats obtinguts, remarcant que han augmentat les vendes de tancament de temporada, sobretot amb un clar protagonista: la roba i calçat infantil. A banda d’aquests articles, també es va registrar molta demanda, pels preus excepcionals que hi havia, en cosmètica, maquillatge, complements, parament de la llar i jocs, entre d’altres.

Un altre dels articles que en cada edició de La Botiga al Carrer registra molt bons resultats, oferint-se a preus més reduïts, és la roba de dona, tant de vestir com esportiva, així com roba interior de gran qualitat. La propera edició d’aquesta experiència tindrà lloc de cara al mes de setembre, quan hauran finalitzat les rebaixes d’estiu que solen iniciar-se pels volts del mes d’agost.

Ajuntament de Blanes