La DESFILADA DE MODA de l’Institut la Garrotxa es consolida de nou com un gran espectacle dins la mostra Sant Joan les Flors

Comparteix-ho amb els teus amics:

La Desfilada de final de curs dels alumnes dels Cicles Formatius de Grau Mitjà de Confecció i Grau Superior de Patronatge, de l’Institut IES La Garrotxa, va tenir lloc, per cinquè any consecutiu, a Sant Joan les Fonts emmarcada dins la mostra “Sant Joan les Flors”.

Desfilada IMMORTAL PHOTOGRAPHY

Enguany les aus van ser la temàtica per excel·lència de les alumnes de grau mitjà, un símbol inequívoc de l’arribada del bon temps i la primavera, que van poder lluïr-se a l’indret escollit en aquesta edició per a l’espectacle: la plaça major. Un gran encert d’ubicació que el públic va valorar molt positivament, i on fins i tot es va poder gaudir d’una bona temperatura.

Els joves dissenyadors i dissenyadores de l’Institut van poder mostrar amb orgull les seves col·leccions als més de 800 espectadors que es van apropar a gaudir de l’espectacle. Unes peces úniques que s’han realitzat a mida per a les models professionals de Piùbella Models Agency, encarregades de desfilar els dissenys.

Per la seva banda, les alumnes de patronatge van mostrar els seus treballs de final de grau, amb temàtica era lliure, on s’hi varen poder contemplar peces i dissenys de tots els estils.

Amb aquest acte l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts segueix fent una clara aposta per dotar de glamour la mostra de flors, plantes i bonsais de la Garrotxa, on la perruqueria i maquillatge va anar a càrrec del Gremi de Perruquers d’Olot i Comarca.

Desfilada IMMORTAL PHOTOGRAPHY 4

Desfilada IMMORTAL PHOTOGRAPHY 3

Desfilada IMMORTAL PHOTOGRAPHY 2

Info i fotos: Ajunt. Sant Joan les Fonts

Comparteix-ho amb els teus amics: