La diada de Sant Jordi omplirà d’activitats la plaça major de Sant Joan les Fonts

Comparteix-ho amb els teus amics:

El proper dimecres 23 d’abril, en motiu de la diada de Sant Jordi, a la Plaça Major del municipi s’oferiran activitats de tot tipus, a més de parades de roses i llibres, gràcies a participació del Casal d’Avis i l’AmiPA del Ceip Castanyer.

url1

El Casal d’Avis participa amb una parada de roses fresques i llibres, de les 8:30h del matí i fins a esgotar existències. A partir de 16h i a la mateixa plaça, es faran sardanes acompanyades d’un recital de poesia, i donant punt i final a la diada s’organitza un concurs de coques casolanes, amb un premi per a tots els participants i obsequi especial al guanyador.

Per la seva banda, l’AMiPA de l’Escola Castanyer presentarà una samarreta temàtica de la diada i l’escola, molt divertida, que mostra un dels elements simbòlics del poble de Sant Joan les Fonts, la salamandra, símbol i mascota de l’Escola. A més, perquè els menuts puguin veure i gaudir de la literatura hi haurà una parada la plaça major fins al migdia i a l’entrada i sortida de l’escola, amb llibres editats de 20 anys enrere fins al dia d’avui. L’objectiu final és fer una diada d’allò més lluïda al municipi.