La doctora en Pedagogia Social Asun Pié Balaguer presentarà a Olot el llibre Cossos i ments

Comparteix-ho amb els teus amics:

Dijous, a les 19 h a la Sala El Torín, Asun Pié presentarà el llibre, que es distribuirà gratuïtament entre els assistents.

La doctora en Pedagogia Social Asun Pié Balaguer presentarà el llibre Cossos i ments. La dignitat de la diferència. L’acte serà aquest dijous a les 19 h a la sala El Torín d’Olot i l’entrada és gratuïta.

El llibre, que es repartirà gratuïtament aquest dijous a la sala El Torín, recull la tesi del tercer itinerari de Drets Civils organitzat per l’Ajuntament d’Olot, que s’ha dedicat a la diversitat funcional. Asun Pié reflexiona sobre diversos conceptes com per exemple “Per què molesta tant la diversitat funcional” o les “lluites i resistències en primera persona”.

Un dels capítols se centra en el poder de les paraules que s’han utilitzat hist ricament per referir-se a les persones amb diversitat funcional i la batalla que hi ha actualment entre les diferents associacions sobre quins haurien de ser els termes correctes que caldria utilitzar.

L’itinerari Cossos i ments. La dignitat de la diferència compta amb diverses activitats aquesta tardor com els concerts dels grups Bipolar i The Pinker Tones, l’espectacle de circ Estat d’emergència i el de dansa ¡Ay! ¡Ya!, a més de diverses hores del conte a la Biblioteca Marià Vayreda. L’itinerari seguirà el 2021 amb més espectacles teatrals i propostes artístiques als Museus d’Olot.