La façana de l’Ajuntament s’il·luminarà de verd per la commemoració del Dia Mundial de l’Esclerosi Lateral Amiotròfica

Comparteix-ho amb els teus amics:

A Olot ens unim a la commemoració del Dia Mundial de l’Esclerosi Lateral Amiotròfica

El 21 de Juny és el Dia Mundial de l’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA) i des de la Fundació Miquel Valls volen que aquest dia l’ELA sigui visible a tot Catalunya. Per aquest motiu demanen als Ajuntaments que s’uneixin a la campanya “Fes un Gest per l’ELA” il·luminant de verd el Consistori o algun altre edifici emblemàtic del municipi.

Olot s’ha adherit a aquesta campanya que impulsa la Fundació Miquel Valls. Per això, aquests propers dies la façana de l’Ajuntament s’il.luminarà de verd.

Així mateix també animen a tothom perquè es facin una fotografia realitzant el gest per l’ELA i la pengin als canals de comunicació i xarxes socials del municipi amb l’etiqueta #fesungestperlela. Aquest gest per l’ELA senzillament és posar la mà dreta amb els dits polze i índex en forma de lletra “L”.

Amb aquestes accions solidàries, les fotografies fent el Gest per l’ELA i la il·luminació, es vol fer visible la malaltia i donar suport a la Fundació Miquel Valls i a tots els seus projectes per la millora de la qualitat de vida de les persones afectades d’ELA i els seus familiars.

foto de Fundació Miquel Valls.