La Fageda al top 25 de les empreses més responsables en l’àmbit social

Comparteix-ho amb els teus amics:

Les dades de l’informe Merco també la situen entre les empreses més responsables en medi ambient, i ètica i govern.

La Fageda se situa en el TOP 25 de les empreses més responsables en l’àmbit social, intern i amb clients, segons l’últim rànquing Merco Responsabilitat ESG. Així mateix, La Fageda Fundació ascendeix fins al lloc 27 i es col·loca com una de les 30 empreses més responsables del rànquing general del monitor, destacant també en l’àmbit mediambiental i d’ètica i govern.

Amb aquests resultats, els membres del projecte, que enguany celebra el seu quaranta aniversari; valoren la seva naturalesa social i destaquen el seu compromís per la cura del medi ambient. “Aparèixer en aquestes posicions del rànquing reafirma la nostra identitat com a projecte social, i ens encoratja a seguir amb la nostra missió i compromís de millorar la vida de persones de col·lectius vulnerables creant llocs de treball per a elles” assegura Sílvia Domènech, directora general adjunta de la Fageda.

Els resultats del rànquing són fruit de més de 43.600 enquestes, realitzades a diversos col·lectius, que fan un mesurament holístic de la sostenibilitat empresarial en tres matèries: Medi ambient, Social i Governança.

Després de més de deu anys analitzant la Responsabilitat i el Govern Corporatiu de les empreses, Merco ha fet un canvi en aquest indicador amb la finalitat d’obtenir un mesurament més holístic de la sostenibilitat empresarial, que s’ha concretat en el nou Merco Responsabilitat ESG, per les sigles en anglès de Medi ambient (E), Social (S) i Governança (G).

Sobre La Fageda

La Fageda és un projecte social amb estructura empresarial, situat al cor del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa (Girona). Ofereix un treball real i digne a persones en situació de vulnerabilitat a través de diverses activitats productives (làctics, gelats i melmelades) i prestació de serveis com a jardineria. La fundació, sense ànim de lucre, creada pel psicòleg Cristóbal Colón, celebra quaranta anys aquest 2022.