La Fageda premiada per The Arbinger Institute (USA)

Comparteix-ho amb els teus amics:

El premi s’atorga a persones, organitzacions i comunitats de tot el món per la seva contribució i impacte positiu en la societat.

Salt Lake City, (Utah, USA). Dimarts, 25 de juny i el dimecres 26 de juny, es van anunciar els primers guanyadors del «Turn the World Outward Award» («Canviant la mirada del món»). El premi, presentat per The Arbinger Institute, ret homenatge als que marquen la diferència en el món en veure els altres com a persones.

Massa sovint, ens ocupem de les nostres vides pensant només en nosaltres mateixos. Ens veiem els uns als altres com a objectes, objectes que podem usar, culpar o ignorar. Però algunes persones són diferents. Dirigeixen les seves vides pensant en els altres, veient les persones com a persones i esforçant-se per impactar positivament en la gent que els envolte. En veure els altres com a persones, estimulen i inspiren altres a fer el mateix. El Premi «Turn the World Outward» va ser creat per reconèixer la tasca d’aquestes persones.

Aquest any, el premi «Turn the World Outward» s’ha atorgat a una persona, una comunitat i una organització. El famós músic i activista afroamericà Daryl Davis ha rebut el premi Individual en reconeixement als seus esforços per comprendre i estendre llaços d’amistat amb membres del Ku Klux Klan. La ciutat de Mobile, Alabama (USA), ha rebut el premi a la Comunitat pel seu treball per reintegrar a la societat a ciutadans amb un passat delictiu i reduir la seva reincidència. La Fageda, empresa espanyola que fabrica iogurts, gelats i melmelades, ha rebut el premi a l’Organització pel desenvolupament d’un negoci d’èxit que dedica els seus recursos a millorar la vida dels seus gairebé 200 empleats amb discapacitat o malaltia mental o en risc d’ exclusió.

En paraules del soci gerent d’Arbinger, Mitch Warner: «Els tres guanyadors del premi encarnen, cadascun en el seu àmbit, el que significa veure a les persones com a persones. Ens sentim enormement inspirats per ells i honrats d’ajudar a que es reconegui la seva tasca».

VÍDEO RELACIONAT: