La Fageda presenta els seus nous iogurts amb un gust més suau amb edulcorants naturals i 0% de sucres afegits i matèria grassa

Comparteix-ho amb els teus amics:

Novetats en la gamma de iogurts desnatats de la Fageda, el desnatat edulcorat, el desnatat gust de maduixa i el desnatat gust de llimona. Són iogurts sense sucres afegits i amb 0% de matèria grassa.

És una gamma pensada sobretot per a les persones que volen fer una dieta baixa en sucres i que a la vegada no volen renunciar al plaer de menjar un iogurt amb el gust i textura de La Fageda.

La Fageda – Aquest estiu la nostra gamma de iogurts desnatats, el desnatat edulcorat, el desnatat gust de llimona i el desnatat gust de maduixa presenta novetats. El nostre departament d’Innovació ha millorat el producte buscant una nova recepta amb un gust que és ara més suau i equilibrat. La nova formulació conté només edulcorants naturals extrets de l’estèvia i les noves aromes fan que els gustos de llimona i maduixa evoquin més les respectives fruites.

Són iogurts sense sucres afegits i amb el 0% de matèria grassa. “És una gamma pensada sobretot per a les persones que volen fer una dieta baixa en sucres i que a la vegada no volen renunciar al plaer de menjar un iogurt amb el gust i textura de La Fageda” subratlla el nostre director comercial i de màrqueting, Francesc Galí.

Comparteix-ho amb els teus amics: