La Federació Catalana de Patinatge decideix suspendre tota l’activitat durant 15 dies

Comparteix-ho amb els teus amics:

La Federació Catalana de Patinatge decideix suspendre tota l’activitat durant 15 dies seguint les recomanacions de la Generalitat

Degut a les mesures de prevenció per l’afectació del coronavirus (COVID-19), des d’aquest dijous 12 de març i durant els propers 15 dies es suspendran totes les competicions, proves, campionats i tecnificacions.

Donat que el Campionat d’Espanya de Xous s’ha AJORNAT a causa del coronavirus, la federació informa que les entrades que s’han venut serviran per a la propera jornada , la data de la qual es consensuarà amb la Federación Española de Patinaje Artístico i amb l’Ajuntament de Lleida.

S’ajorna l’Europeu que s’havia de celebrar en Almere (Països Baixos)

World Skate Europe Artistic ha emès un comunicat oficial sobre l’ajornament del Campionat d’Europa de Grups-Xou que s’havia de celebrar en Almere (Països Baixos) del 30 d’abril al 3 de maig. Aquesta pròrroga es deu al perill sobre la transmissió del COVID-19. La Federació Holandesa de Patinatge i la World Skate Europe treballaran per a trobar una nova data que comunicaran a les federacions europees al més aviat possible.

Info: Federació Catalana de Patinatge i Federació Espanyola de Patinatge

RELACIONAT:

VÍDEOS (SENSE TALLS): Les noves coreografies del CPA Olot 2020