La Fira d’Antiguitats de Vic es reinventa gràcies a una iniciativa privada i aplega més de 2.500 visitants

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquesta 25a edició ha estat organitzada per Mont Organització Firal i ha aconseguit arribar a un públic més jove

La Nova Fira d’Antiguitats, Col·leccionisme i ‘Vintage’ de Vic ha aplegat més de 2.500 visitants entre divendres i diumenge, una xifra molt similar a la de l’any passat. Enguany la cita ha estat organitzada per l’empresa de gestió privada Mont Organització Firal, després que a l’abril l’Ajuntament de la capital d’Osona decidís deixar d’organitzar-la davant la davallada tant d’expositors com de públic. A banda de les antiguitats, en aquesta 25a edició s’hi ha sumat el col·leccionisme i els articles ‘vintage’ amb la voluntat d’arribar a un públic més ampli i més jove. “Volíem una fira més fresca i que la gent més jove no associés les antiguitats a coses avorrides”, ha detallat a l’ACN la directora de la fira, Montse Figuera, que s’ha mostrat molt il·lusionada i contenta amb aquesta nova etapa. També ha variat el preu de l’entrada per accedir al Recinte Firal del Sucre, que ha passat dels 5 euros de l’any passat als 3.

Nova Fira d'Antiguitats, Col·leccionisme i 'Vintage' de Vic Estand de la Nova Fira d'Antiguitats de Vic amb diversos visitants.

En aquesta 25a edició de la fira hi han participat una trentena d’expositors –el mateix nombre que l’any passat- vinguts d’arreu de Catalunya i de diferents punts de l’Estat, com Castelló o Jaca, a més també hi ha estat presents estands de França i Alemanya. “El 95% estan contents amb les vendes que han tingut” i “repetiran l’any que ve”, ha detallat Montse Figuera, que ha subratllat que els objectes ‘vintage’ han tingut molta sortida.

La directora de la nova fira considera que no es podia deixar Vic, Osona i el territori sense una fira que té més de dues dècades. De fet, Figuera ja pensa en la pròxima edició, en la qual es proposa programar activitats paral·leles per arribar a un públic de totes les edats.

Foto: Nova Fira d’Antiguitats, Col·leccionisme i ‘Vintage’ de Vic
Estand de la Nova Fira d’Antiguitats de Vic amb diversos visitants.