La Fira de Bruixeria de Sant Joan les Fonts es consolida com una de les més rellevants a Catalunya en la seva 9a edició

Comparteix-ho amb els teus amics:

El passat cap de setmana, 4 i 5 d’octubre, s’ha dut a terme la 9a Fira Internacional de Bruixeria de Sant Joan les Fonts, un acte que ha comptat amb més de 50 parades de venda i consulta al mercat esotèric, milers de visitants durant tot el cap de setmana, la col·laboració d’un centenar de voluntaris del municipi i d’arreu de la comarca i un total de 30 activitats; aquest és un petit resum del que ha tornat a ser una de les fires de bruixeria amb més rellevància de Catalunya.

Vídeo: 9a edició de la Fira de Bruixeria de Sant Joan les Fonts 2014
[vimeo]https://vimeo.com/108022815[/vimeo]

La característica principal de la nostra Fira, i que la diferència de la resta, és el seu caràcter familiar i la proximitat amb la natura, ja que gran part de les activitats es duen a terme al Clot de l’Infern, un prat molt estimat per la població local. Tot i que la previsió metereològica no era la més favorable s’ha complert tota la programació.
Hi ha hagut activitats de tot tipus i per a tots els gustos; les infantils amb molt bona acollida, les xerrades al castell de Juvinyà han estat d’allò més interessants i ben valorades pel públic assistent, i l’animació, els tallers i les demostracions han comptat amb un gran nombre de seguidors.
Una de les activitats més aplaudides ha estat la demostració realitzada pel convidat especial d’enguany, el senyor Nicolás Pakomio Paoa, apropant als presents a l’illa de Rapa Nui amb tot el seu misteri i espiritualitat.

Des de la Organització de la Fira i l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts, així com també, l’alcalde personalment, volem agraïr, molt sincerament, a totes aquelles persones, entitats, associacions, fundacions, grups, veïns i particulars en general, la seva col•laboració a la Fira de Bruixeria, ja que sense la seva participació no hauria estat possible.

Un any més la Fira de Bruixeria de Sant Joan les Fonts ha estat un èxit i, des de ja mateix, l’equip de la organització comença a treballar en el que serà l’edició més especial una dècada després de la primera fira, ja que al 2015 celebrarem 10 els anys.

071014 FIRA BRUIXERIA 4