La Fira de la Primavera tornarà aquest dimarts 1 de maig al centre d’Olot. Consulta o descarrega’t el programa d’actes

Comparteix-ho amb els teus amics:

Consulta o descarrega’t el programad’activitats d’aquest 1 de maig a Olot

Per les obres del Firal, les activitats es distribuiran per la resta d’espais del centre de la ciutat que també oferirà els muntatges florals de l’Emprimavera’t.

VEURE PROGRAMA D’ACTES

La Fira de la Primavera tornarà a portar activitat aquest dimarts 1 de maig al centre d’Olot. El regidor de Promoció Econòmica, Estanis Vayreda, ha assegurat que “les obres del Firal han obligat a buscar un nou espai per a les activitats de la Fira, totes situades al centre de la ciutat”. El mercat de l’automòbil i la secció comercial s’instal•laran al Firalet. L’annex artesà s’ubicarà a la plaça Major i el mercat d’artesania a la Plaça Pia Almoina i carrers adjacents arribant fins la plaça del Carme on s’hi podrà trobar Alçaqui, una col•lecció familiar (pensada per a nenes i nens de 3 a 8 anys), que simula un complet parc d’aventura i diversió formada per diferents espais i alçades. Rocòdrom, tobogans, túnels, teranyina, pilotes gegants, piscina de boles, pont penjant, joc simbòlic, construccions, noves tecnologies.

Aquest any la 16a exposició de la Història del Motor a la Garrotxa es durà a terme al pati de l’antic hospital amb un monogràfic dels Citroën 2 cavalls i derivats, organitzat pel Club Motor Antic Garrotxa.

El mercat extraordinari de roba s’instal•larà com sempre a la plaça Balmes i carrers adjacents, el mercat del disc a la plaça Clarà, el mercat de col·leccionisme i andròmines a la plaça Hospital (davant el mercat d’Olot) i la Mostra de bonsai i suiseki a l’Hospici.

RELACIONAT: