La Fira de la Ramona ha tornat a Banyoles des de d’aquest abril fins al mes d’octubre

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’Associació Sabors Catalans organitza la Fira de la Ramona que enguany s’ha iniciat el diumenge 9 d’abril i que es durà a terme a l’Estany de Banyoles diferents diumenges i festius de cada mes des de Setmana Santa fins al mes d’octubre del 2017. La Fira obrirà a les 10 del matí i tancarà a les 8 del vespre.

Els diumenges i festius que la podreu trobar a l’Estany seran el 30 d’abril; 1, 14 i 28 de maig; 11, 24 i 25 de juny; 9 i 23 de juliol; 6, 13, 15, 20 i 27 d’agost; 3, 10, 11, 17 i 24 de setembre i 1, 8, 12 i 15 d’octubre.

Creadors i artesans de diferents disciplines i camps de les arts i de la gastronomia exposaran durant tota la primavera i estiu les seves obres i productes a l’Estany de Banyoles, entre l’Oficina de turisme de Banyoles i l’Estadi Municipal Miquel Coromina i Morató.

La regidora de Comerç, Consum, Turisme, Fires i Promoció econòmica de Banyoles, Joana Vilà, hamanifestat que “un any més disposarem de la Fira de la Ramona on des del mes d’abril coincidint amb Setmana Santa, com ja és habitual i fins el mes d’octubre durant diversos caps de setmana ens acompanyaran artesans i artistes que ens vendran els seus productes en un marc incomparable únic, l’Estany de Banyoles. Estem molt satisfets de l’organització d’aquesta Fira que va a càrrec de l’Associació Sabors Catalans als quals els volem agrair la feina ben feta”.