La Fundació Fauna es reuneix amb Puigdemont al Parlament Europeu

Comparteix-ho amb els teus amics:

Fundació Fauna entitat Garrotxina que va abolir les curses de braus i els correbous a Olot i que forma part de la plataforma Prou Correbous s’ha reunit amb Carles Puigdemont a Brussel·les per a tractar l’abolició dels correbous a Catalunya.

La plataforma Prou Correbous s’ha reunit aquest dimarts 16 de novembre amb l’eurodiputat MHP Carles Puigdemont, per a transmetre-li tota la feina feta fins ara amb els grups parlamentaris, i fent-li entrega d’un informe actual de la situació dels correbous a Catalunya, en el que s’inclouen els resultats de l’enquesta encarregada a l’Institut Opinòmetre, realitzada l’any 2019.

En aquesta enquesta, des de Prou Correbous destaquen que el 81,3% dels catalans i catalanes considera que als correbous els animals són maltractats i pateixen. A més, la majoria dels votants de tots els partits, a excepció de VOX, estan a favor de què es deixin de fer correbous a Catalunya.

Des de Prou Correbous, celebren que Carles Puigdemont hagi donat suport la plataforma i a la fi d’aquests espectacles a Catalunya.

“És molt important comptar amb el suport de figures tan influents per a poder avançar per a una Catalunya del segle XXI, lliure de maltractament animal a les nostres festes i tradicions”.