La Fundació Tommy Robredo se’n va de tour

Comparteix-ho amb els teus amics:

La Fundació Tommy Robredo impulsa un nou projecte per donar a conèixer l’esport adaptat.

Tommy Robredo i Quico Tur han començat aquest dimarts una campanya de sensibilització sobre la diversitat funcional amb la visita a clubs esportius de diferents punts de les comarques gironines.

Tommy Robredo i Quico Tur han visitat aquest dimarts 24 de setembre el Club Tennis Girona. Tur ha ofert una xerrada sobre la seva experiència com a esportista d’elit amb diversitat funcional. Ha exposat tot l’esport ha aportat a la seva vida i com la capacitat de superació que demostra a la pista també l’aplica a la seva activitat diària. Tur ha respost les preguntes que li han plantejat els joves tennistes del club gironí, on la Fundació Tommy Robredo ha iniciat el tour que aquests propers mesos els portarà per altres punts de les comarques gironines.

Considerat un dels millors tennistes paralímpics espanyols, Quico Tur ocupa el tercer lloc al rànquing de tennistes en cadira d’Espanya i el número 46 del món. Ha participat en nou Copes del Món i quatre Jocs Paralímpics (Atenes 2004, Pequín 2008, Londres 2012 i Rio 2016) i ha obtingut disset títols internacionals. Com a membre de la selecció espanyola de tennis en cadira de rodes des del 2002, el seu esforç es demostra amb els múltiples fites que ha assolit. Per exemple, va ser el número 1 de la classificació espanyola durant nou anys i va arribar al número 19 de la classificació mundial.

Després de Girona, la Fundació Tommy Robredo portarà l’esport adaptat als clubs següents:

Club Tennis Salt – Dimarts 8 d’Octubre
Club Tennis Cassà – Dilluns 14 d’Octubre
Club Tennis Sant Gregori – Dimarts 5 de Novembre
Club Tennis Bescanó – Dilluns 11 de Novembre
Club Tennis Banyoles – Dimarts 10 de Desembre
Club Tennis Celrà – Dimarts 17 de Desembre
Club Tennis d’Aro – Dimarts 14 de Gener

A cada club, l’activitat consistirà en una ponència l’experiència personal d’un esportista d’elit amb diversitat funcional, un torn de preguntes i intercanvi d’impressions amb els assistents i unes pràctiques a les pistes de tennis on els participants podran fer algun joc amb cadira de rodes.

Una nova activitat que impulsa la Fundació Tommy Robredo

El tour pels clubs gironins és la nova activitat que impulsa la Fundació Tommy Robredo, que va néixer ara fa deu anys amb la intenció de complir una promesa: crear un torneig de tennis per a persones amb diversitat funcional que en Tommy va fer al seu amic Santi Silvas.

El 6 d’abril de l’any 2009, va tenir lloc el primer acte públic de la Fundació Tommy Robredo. La presentació de la Fundació i l’anunci de la primera edició de l’Open Memorial Santi Silvas. El somni d’en Santi es complia un any mes tard de la seva mort.

El torneig va ser la primera experiència professional de la Fundació en el món del tennis adaptat. Gràcies al suport de les institucions, les empreses i fins i tot de particulars es va poder organitzar el millor torneig internacional de tenis en cadira de rodes. Un torneig especial amb gran projecció que s’ha convertit en una de les activitats més destacades de la Fundació.

La Fundació Tommy Robredo treballa amb l’objectiu d’organitzar activitats que fomenten l’esport entre les persones amb alguna discapacitat, enfocades principalment a la pràctica del tennis en cadira de rodes.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Primera parada del tour. Avui estem al @clubtennisgirona fent una exhibició de tennis en cadira de rodes. @quicotur en plena feina.

Una publicación compartida de Fundació Tommy Robredo (@fundaciotommyrobredo) el

Info: Fundació Tommy Robredo

Comparteix-ho amb els teus amics: