La Garrotxa, a la prestigiosa guia turística Petit Futé

Comparteix-ho amb els teus amics:

El mercat francòfon és un dels principals emissors de turistes a la província de Girona. Per aquest motiu, el Patronat de Turisme Costa Brava en col·laboració amb diversos organismes comarcals ha organitzat un complet programa de visites per rebre al periodista francès Martin Fouquet, de la prestigiosa guia Petit Futé

Fouquet visitarà les comarques gironines amb l’objectiu de documentar la guia que es publicarà aquest juliol i que recollirà tots els atractius del territori de Girona. Aquesta guia es dividirà en tres capítols, un d’ells dedicat exclusivament al Pirineu de Girona, que inclourà la Cerdanya, el Ripollès i la Garrotxa.

presstrip

Amb la finalitat que el periodista pugui descobrir tota l’oferta turística de la Garrotxa, Turisme Garrotxa ha elaborat un acurat programa de visites que començarà dilluns 14 de març i que s’estendrà al llarg de tres dies. En aquestes jornades, el periodista descobrirà tot un ventall d’experiències turístiques a la comarca, tant relacionades amb el patrimoni natural i cultural com gastronòmiques. Castellfollit de la Roca, Olot, Besalú, La Vall d’en Bas o Santa Pau seran parades obligades a la seva ruta, però Turisme Garrotxa també vol que el mercat francès descobreixi indrets com el poblat ibèric de Sant Joan les Fonts o les rutes per l’Alta Garrotxa, entre d’altres.

La gastronomia serà una part important d’aquest viatge de premsa. Està previst que el periodista francès tasti l’àmplia oferta gastronòmica de la Garrotxa visitant productors locals, restaurants de cuina tradicional, del col·l ectiu Cuina Volcànica i d’estrella Michelin.

El periodista gaudirà de diverses activitats a l’entorn natural i s’allotjarà en diferents tipologies d’establiments de la comarca. A més, Turisme Garrotxa ha elaborat un dossier amb més informació de l’oferta turística dela comarca perquè pugui completar la futura guia.

Guia PETIT FUTÉ
Le Petit Futé és el primer grup editorial en llengua francesa a nivell mundial, amb més de 40 anys d’experiència. Es tracta d’un mitjà multiplataforma amb suports impresos (guies i magazine), suport digital, app i portal web (www.petitfute.com). Amb portals específics per Canadà i Bèlgica, des de 2013 també disposa de portal web en anglès i edicions impreses en aquest idioma. L’any 2014 es van vendre més de 8 milionsde guies turístiques Petit Futé.

Le Petit Futé