La Garrotxa crida a la participació ciutadana per reprendre la renovació de l’estratègia turística de la comarca. Vols dir-hi la teva?

Comparteix-ho amb els teus amics:

Des de l’any 2001 la comarca de la Garrotxa està acreditada amb la Carta Europea de Turisme Sostenible, nom de l’aval que atorga la Federació EUROPARC als espais naturals decidits a desenvolupar un turisme sostenible i responsable amb el territori i la població local.

Una vegada més i seguint amb la voluntat de treballar per una planificació eficaç i consensuada del turisme a la nostra comarca, aquest any 2020 es preveu el quart procés de renovació pel nou període 2021-2025. És així que, un cop s’ha arribat a la fase de represa després del període de limitacions causat pel Covid-19, es reprenen les sessions participatives per la renovació de l’estratègia turística a la Garrotxa, amb un nou format.

Inicialment, el dia 6 de juliol a les 10.00h es realitzarà una sessió participativa online oberta i gratuïta a tothom. Caldrà realitzar inscripció prèvia aquí.

La jornada està pensada específicament per a totes les persones i entitats -vinculades o no al turisme-, que vulguin dir la seva i incidir en la nova estratègia turística de la comarca. Perquè per a ser bons amfitrions, necessitem sentir-nos còmodes amb el model turístic del nostre territori.

Comparteix-ho amb els teus amics: