La Garrotxa serà present a la Fira de Mostres de Girona amb 18 empreses

Comparteix-ho amb els teus amics:

Entre el 29 d’octubre i el 3 de novembre se celebrarà la 58a edició del saló gironí, que tindrà 381 expositors en 45.000 m2

Hi haurà representats 10 pobles garrotxins del sector de l’alimentació, industrial, serveis i construcció

L’actual Fira de Mostres de Girona, recorda el que era temps enrere la Fira de Sant Lluc. Un aparador per les empreses i entitats

Divuit empreses de la Garrotxa participaran a la 58a edició de la Fira de Mostres de Girona, que se celebrarà entre el dimarts 29 d’octubre i el diumenge 3 de novembre al Palau de Fires. El saló multisectorial que organitza Fira de Girona tindrà un total de 381 expositors en un recinte de 45.000 m2. La fira està inclosa al programa d’actes de les Fires de Sant Narcís i mantindrà els sis dies d’obertura, com l’any passat, quan va aplegar prop de 80.000 visitants.

Es calcula que el 81% d’expositors són fidels a aquesta cita anual i, a més, l’aposta pel territori gironí queda reflectida: el 68% dels expositors són de les comarques gironines i el 32% restant provenen d’altres punts del territori català, estatal i europeu.

Dels 381 expositors, la Garrotxa hi serà representada amb empreses de 10 poblacions diferents: Olot, Besalú, Sant Esteve d’en Bas, Sant Ferriol, Sales de Llierca, Les Planes d’Hostoles, Les Preses, Oix, La Pinya i Santa Pau.

La Fira de Mostres 2019, situada a la zona del Parc de la Devesa, segueix sent un autèntic aparador on s’hi concentren sectors d’emprenedoria, salut, serveis i turisme (31%); construcció, decoració i reformes (27%); alimentació (21%); industrial i tecnològic (14%), i del motor (4%). El pressupost d’aquest any serà de 520.000 euros.

El «millor aparador» per demostrar la «potència» de cada empresa

Coralí Cunyat, directora de Fira de Girona, explica que «la Fira de Mostres és el millor aparador anual del sector econòmic de les comarques gironines, és un magnífic espai on mostrar els productes i els serveis i hi estan representats la majoria dels sectors del nostre teixit empresarial». La directora de Fira de Girona afegeix que «des del 2015 ens mantenim en la mateixa línia, comptant amb entre 380 i 390 expositors, aproximadament». Cunyat apunta que aquest saló «esdevé una gran eina perquè les empreses demostrin la seva potència i la capacitat per actualitzar-se, innovar, investigar, implantar noves tecnologies i per mirar el futur amb consciència ambiental».

Més enllà dels expositors, la Fira de Mostres s’ha caracteritzat als darrers anys per oferir més activitats paral·leles als visitants. N’hi haurà un centenar que es repartiran en els tres espais de 45.000 m2 de l’esdeveniment: el Palau de Fires, les carpes i el Camp de Mart, que acolliran punts com l’Escenari Gastronòmic i el Saló de l’Emprenedoria. Tallers, xerrades i taules rodones dotaran les activitats de contingut i d’experiència per als assistents.

Un dels objectius de la Fira de Mostres continua sent el fet d’avançar-se a la innovació tecnològica i industrial i exhibir les últimes tendències en oci, comerç, turisme i serveis. El preu per accedir al recinte, que obrirà entre les 10 del matí i les 8 del vespre, serà d’entre 2,5 i 4,5 euros (el preu és menor en els dies laborables, 30 i 31 d’octubre).

Comparteix-ho amb els teus amics: