Vídeo: La Garrotxa també tindrà Fòrum Inversor

Comparteix-ho amb els teus amics:

El proper 12 de juny tindrà lloc a l’Institut Municipal de Promoció d’Olot la primera edició del Fòrum Inversor de la Garrotxa. Es tracta d’un esde-veniment ja existent en d’altres ciutats que té per objectiu posar en contacte projectes empresarials de la comarca amb inversors privats. L’acte ofereix als promotors l’oportunitat de presentar davant de possibles inversors els seus plans de negoci i, a la vegada, els inversors disposaran d’un aparador de projectes empresarials per tal de poder escollir aquells que s’ajustin més a les seves expectatives, valors o sectors d’activitat preferits.

[vimeo]https://vimeo.com/92740807[/vimeo]

A més, en aquesta primera edició es farà una presentació de dues fórmules de finançament alternatives que estan prenent cada vegada més rellevància: els business angels (xarxa d’inversors privats) i les plataformes de crowdfunding, que faciliten l’obtenció de recursos gràcies a múltiples aportacions de petits inversors.

Els promotors dels projectes empresarials poden ser tan emprenedors com empreses existents que vulguin endegar noves línies de negoci. Al Fòrum hi tenen cabuda tot tipus de projectes que contribueixin a l’economia local generant riquesa, creant llocs de treball o aportant valors com la innovació o la diversificació.

Com a inversors es poden inscriure tant ciutadans particulars o empresaris que desitgin invertir capital i, a ser possible, aportar coneixements i experiència als projectes. En definitiva, el fòrum és un espai per facilitar el sorgiment d’acords privats d’inversió per tal que les bones idees de negoci es materialitzin en noves activitats empresarials.

Per assistir al Fòrum Inversor és necessari inscriure’s prèviament fins al 20 de maig a través del web empresaaldia.olot.cat, del correu electrònic foruminversor@olot.cat o posant-se en contacte amb l’Institut Municipal de Promoció d’Olot al c. Tomàs de Lorenzana, 15 – Telèfon 972 26 01 52.