La Generalitat repararà en els propers mesos el vial Sant Jordi d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, va anunciat ahir a Olot que la Generalitat repararà en els proper mesos el vial Sant Jordi, malmès en part pel trànsit generat per Bracons. Fins que la variant d’Olot no sigui una realitat, el trànsit de pas cap a l’N-260 ha de circular pels carrers de la ciutat, conformant una mena de circumval·lació urbana per aquesta via. De forma imminent, es preveu efectuar una primera actuació provisional per reparar els sots fins que pugui fer-se un reforç global del paviment. Per a aquestes tasques s’hi destinarà un import de 200.000 euros.

Mentrestant, el Departament de Territori i Sostenibilitat està redactant el projecte definitiu per a la millora del ferm al vial de connexió entre les carreteres C-152 i C-153, corresponent al vial Sant Jordi i annexos, en una longitud d’uns 3,6 km. L’actuació, que inclou una capa de regularització amb aglomerat, tindrà un cost estimat superior a 1 Milio d’euros.

6efedf37-0103-4523-a1f2-bf809446d659
El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, va anunciat ahir a Olot que la Generalitat repararà en els proper mesos el vial Sant Jordi