La Greda deixa a un preu mòdic equips de llum i so

Comparteix-ho amb els teus amics:

La Greda So i Llum és un servei que gestiona l’Associació Cultural La Greda. Pretén posar a disposició de les entitats de la Garrotxa tot l’equip necessari per tal de sonoritzar un concert, amplificar una xerrada o ambientar una obra de teatre; ja que des de la Greda comprenem que les demés entitats garrotxines tindràn les mateixes dificultats per a pagar els cars lloguers dels equips de so i d’il·luminació.

Aquesta iniciativa pretén ser un projecte col·laboratiu on tothom suma. Un projecte comú per aconseguir un equip de so digne de tots i per a tots.

A qui ens dirigim?
La Greda és una associació sense ànim de lucre que, degut a la manca de subvencions, coneix la problemàtica de les entitats a l’hora d’obtenir recursos (ja sigui econòmics o d’infraestructura). És per això que, ara que hem aconseguit un equip de llums i de so, hem decidit posar-lo a disposició de les demés entitats de la comarca que, de ben segur, es troben en una situació semblant a la nostra.

Quin tipus d’activitats podem assumir?
Disposem d’una taula de 16 canals i un total de 900W de potència. Així que podem sonoritzar des de concerts de rock fins a xerrades; passant per parlaments o punxa-discs a l’aire lliure.

Quin tipus d’activitats NO podem assumir?
No disposem ni de DI’s, ni “xivatos”, ni de grans (ni molts) micròfons. Així que no podem, encara, sonoritzar grups que tenen molts músics. En aquest sentit, estem disposats a acceptar donacions. En cas de que volguèssis apadrinar el projecte, només has de posar-te en contacte en nosaltres.

I el preu?
Des de la Greda So i Llum entenem que aconseguir recursos en aquests temps de crisi és molt complicat. Així que posem el nostre equip a disposició a preus populars. Depenent del material a utilitzar, els preus són els següents:

Associacions:
35€: tot l’equip de so amb equip de llums.
30€: tot l’equip de so.
10€: altaveu i micròfon.
10€: equip de llums.
5€: micròfons.

Privats:
70€: tot l’equip de so amb equip de llums.
60€: tot l’equip de so.
20€: altaveu i micròfon.
20€: equip de llums.
10€: micròfons.

Què en fem dels diners?
Els membres de la Greda que es preocupen de gestionar el material són voluntaris. Els diners repercuteixen exclusivament en el manteniment i en la compra de nou material. La intenció és que, amb el pas dels anys, l’equip de la Greda So i Llum vagi creixent. Amb la col·laboració de tothom, aconseguirem una infraestructura comuna per a totes les entitats de la comarca.

Contacte:
Per correu electrònic: idrojsnop@gmail.com o gredagarrotxa@gmail.com.

Més informació aquí