La Grossa de Cap d’Any 2019 escalfa motors

Comparteix-ho amb els teus amics:

Els bitllets de La Grossa de Cap d’Any 2019, que repartirà més premis que mai, poden adquirir-se fins a una hora abans del sorteig, per Internet i als establiments autoritzats

La Grossa de Cap d’Any 2019 ja escalfa motors. En poc més d’una setmana, el proper dimarts 31 de desembre a les 12 hores, el sorteig més emblemàtic de Catalunya es retransmetrà en directe des dels platós de TV3 de Sant Joan Despí, on ja s’ultimen els detalls. L’emissió, que conduiran els presentadors de la cadena, Laia Ferrer i Marc Giró, tindrà una durada de 60 minuts, durant els quals es faran un total de 8 extraccions.

Com és habitual, els bitllets estaran disponibles fins a l’últim moment. Loteries de Catalunya mantindrà operativa la venda online www.loteriesdecatalunya.cat fins a una hora abans de la celebració del sorteig. També es podran obtenir números als més de 2.000 punts de venda que comercialitzen els productes de l’entitat -principalment estancs, llibreries, quioscos i bars-.

Més Grossa que mai

La Grossa de Cap d’Any 2019 va sortir al carrer amb una tirada de 50 milions d’euros: 45 milions en paper i 5 milions en suport virtual (a través del terminal i per la compra online). L’emissió s’ha ampliat enguany fins als 100.000 números, 20.000 números més que l’edició anterior, que mantenen el preu de 10 euros.

Pel que fa als premis, el sorteig torna a repetir fórmula i n’atorgarà un total de vuit: un primer premi de 200.000 euros per bitllet, un segon de 65.000 euros per bitllet, un tercer de 30.000 euros per bitllet, dos quarts de 10.000 euros per bitllet i tres cinquens de 5.000 euros per bitllet. Així, durant el sorteig es faran un total de 8 extraccions: tres del cinquè premi, dues del quart i una del tercer, del segon i del primer.