La instal·lació en forma de laberint visual i arquitectònic Alice reflexionarà al Festival LLuèrnia sobre l’accelerat ritme de vida a la ciutat

Comparteix-ho amb els teus amics:

Alice és una instal·lació de 2,5 m2 dissenyada i creada per alumnes d’Elisava, l’Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona

Elisava, l’Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona, participa al Lluèrnia, el festival del foc i la llum que tindrà lloc el proper dissabte 9 de novembre a Olot, amb “Alice”, una instal·lació de 2,5 metres dissenyada i creada per alumnat de màster i grau de l’Escola i estarà situada al Passeig de Ramon Guillamet.

“Alice” és una crítica a l’accelerat ritme de vida dels grans nuclis urbans. La instal·lació està inspirada en cau del conill de famosa novel·la “Alicia al País de les Meravelles” de Lewis Carroll. En forma de laberint visual i arquitectònic, Alice pretén que el visitant s’aturi i miri a través del cau del conill i escapi de la caòtica realitat. La instal·lació està pensada perquè el cau produeixi la sensació d’entrar a una nova dimensió on no existeixen ni el temps ni la rutina de la vida moderna.

“Alice” va ser dissenyada i produïda per alumnes de màster i grau d’Elisava: Elise Chukri, Miquel Estany, Marta Esteban, Anna Gayete, Tatiana Glock, Laia Gonzalez, Laura Gusart, Mariana Magalhaes, Aida Pastor, Amalia Puga, Elisabeth Pujol, Albert Sanz, Valentí Soler i Marta Velasco, sota la tutoria de Maria de la Càmara, Toni Montes, Roger Paez i Gabriel Paré.

El Festival Lluèrnia, que se celebra el pròxim dissabte 9 de novembre a Olot, és un festival anual de llum i foc que posa en valor l’origen del paisatge de la Garrotxa i visibilitza com aquest origen ha anat transformant el caràcter i la cultura de la seva població. El festival s’ha convertit en una festa popular i participativa que omple els carrers d’Olot i dóna valor al seu entorn natural i urbà. Va iniciar-se com a proposta de Pim Pam Pum Foc!, el grup de diables i espectacles de carrer d’Olot que actua com a programador i amfitrió del festival.

RELACIONAT: