La integració tarifària de la Rodalia de Girona s’implanta a partir de dilluns vinent a deu municipis

ACN ARXIU/ CASADEMONT, LOURDES - ACN · ID 112330/910612 Un tren de Rodalies arribant a l'estació de Girona.
Comparteix-ho amb els teus amics:

El pròxim 15 de setembre entrarà en funcionament la integració tarifària de la Rodalia de Girona, el que suposa que els usuaris podran viatjar amb bus i tren usant un sol títol. La mesura, que s’implantarà de forma progressiva, afectarà en una primera fase a 10 municipis, els que formen part de l’ATM de Girona: Maçanet de la Selva, Sils, Caldes de Malavella, Riudellots de la Selva, Fornells de la Selva, Girona, Celrà, Bordils-Juià, Flaçà i Sant Jordi Desvalls. L’àmbit ferroviari del sistema tarifari integrat de Girona abasta la línia de rodalia RG1 i el Servei Regional R11 en el tram comprès entre les 10 estacions esmentades. És vàlida tota la gamma de títols integrats de l’ATM.

ACN ARXIU/ CASADEMONT, LOURDES - ACN · ID 112330/910612 Un tren de Rodalies arribant a l'estació de Girona.
ACN ARXIU/ CASADEMONT, LOURDES – ACN Un tren de Rodalies arribant a l’estació de Girona.

La integració tarifària de la Rodalia de Girona serà una realitat a partir del pròxim 15 de setembre. Per utilitzar aquest sistema integrat, els usuaris hauran de validar el títol cada vegada que s’iniciï un viatge mitjançant els lectors ubicats als autobusos o els habilitats a les andanes de les estacions de tren. També caldrà validar-lo en fer un transbordament, excepte en els de tren a tren, on no serà necessari validar novament el títol de transport a l’estació d’enllaç que es faci servir. El període de temps de què es disposa per fer el transbordament és d’1 hora i 15 minuts per als títols de transport d’1 zona i s’incrementa en 15 minuts per cada zona addicional.

L’àmbit ferroviari del sistema tarifari integrat de Girona abasta la línia de rodalia RG1 i el Servei Regional R11 en el tram comprès entre les 10 estacions esmentades. És vàlida tota la gamma de títols integrats de l’ATM: T-MES (1, 2 i 3 zones), T-50/30 (1, 2 i 3 zones), T-10/30 (1, 2 i 3 zones), T-10 (1, 2 i 3 zones), T-FM/FN 70/90 (1, 2 i 3 zones) i T-12, així com els descomptes oferts sobre els títols T-MES a les persones membres de famílies monoparentals i famílies nombroses, així com a les persones en situació d’atur.

Equipaments de validació i venda

Per poder fer la integració tarifària s’han instal·lat noves màquines validadores a les estacions que ja incorporen la tecnologia sense contacte necessària per reconèixer les targetes, és a dir, a totes.
Les targetes sense contacte i títols de transport de l’ATM de Girona es poden adquirir en una xarxa d’establiments de venda repartida pel territori, amb prop de 300 establiments disponibles. Pròximament, també hi haurà disponibles els dispositius per a la venda i recàrrega de les targetes i títols integrats de l’ATM de Girona a les estacions de la xarxa ferroviària.

L’ús dels títols de transport integrats de l’ATM de Girona també donarà dret a la devolució Express.

Comparteix-ho amb els teus amics: