La jornada ‘Apostem per la Mobilitat Sostenible’ promourà els models de transport alternatius al vehicle particular contaminant

Comparteix-ho amb els teus amics:

El proper diumenge 29 d’abril es celebra la segona jornada del Cicle Transició Energètica.

Sota el títol ‘Apostem per la Mobilitat Sostenible’ es donaran a conèixer i debatran diversos models de transport alternatius al vehicle particular contaminant com pot ser els cotxes compartits, la mobilitat en bicicleta o en vehicle elèctric.

Més enllà d’explicar les alternatives que els ciutadans tenim, també es reflexionarà a l’entorn de l’adaptació social i del territori que cal fer per impulsar deixar enrere els vehicles de crema de combustibles fòssils.

La jornada començarà a les 10 de mati a Can Trona. Fins les 12,30h, s’exposaran les reflexions i propostes de Manel Ferri, un expert en mobilitat sostenible, Arnau Vilardell, expert en mobilitat compartida i Francesc Baquer i Laura Plana, experts en arquitectura urbana. A partir de les 12,30h els assistents podran conèixer més a fons la iniciativa de Som Mobilitat, i podran experimentar i provar amb cotxes, motos i bicicletes elèctriques.

El cicle Transmissió Energètica va néixer amb l’objectiu de donar opcions de consum energètic i mobilitat sostenible a la ciutadania per tal que, amb les petites accions del dia a dia, puguin reforçar la transició energètica. A mitjans de març ja es va fer la primera jornada, ‘Apostem pel sol’, on es va fer una fotografia actual de l’ús de les energies renovables a Catalunya a la vegada que va posar en valor la importància de fomentar-ne un major ús.

També es va informar als assistents de les opcions de consum i producció d’energies renovables a casa, centrant-se en l’energia solar i es van mostrar en funcionament plaques solars i un equip solar.