La llista de la CUP es compromet per escrit a un codi ètic

Comparteix-ho amb els teus amics:

Les 10 primeres persones de la llista de la CUP Olot han signat aquest divendres un document de compromís amb el Codi ètic i han atorgat a l’assemblea el poder de cessar-les en qualsevol moment del nou mandat.

CUP Olot – La Candidatura d’Unitat Popular defensa que les regidores són les portaveus i representants de l’assemblea, de la gent, de la lluita des de la base. És a les assemblees on es debat, es consensua i s’articula la política municipal de la CUP, on totes hi tenim veu i hi estem representades.

Les persones escollides no són més que aquelles que ens fan de transmissor amb l’Ajuntament, que mouen la informació des de la institució cap al carrer i del carrer cap a dins la institució. És per aquest motiu que la CUP considera que les actes de regidors i regidores són de l’assemblea, i no de la persona que la representa.

Com és sabut, totes les possibles regidores de la CUP Olot van firmar un codi ètic en el qual les regidores es comprometen a desenvolupar l’activitat política amb honestedat i compromís de servei a la transformació social. Alhora, s’expressava la necessitat de renunciar si l’Assemblea Local considerava que així havia de ser. Per aquest motiu, de forma lliure i voluntària, les futures regidores han firmat aquesta renúncia i l’han atorgat a l’assemblea el poder de cessar-les en qualsevol moment del nou mandat, si així es creu convenient, i donar pas a la següent persona de la llista perquè ocupi el càrrec.