La maqueta més gran del Titànic amarra a Catalunya

Comparteix-ho amb els teus amics:

És la peça central d’una exposició que es podrà visitar fins al 22 de maig i després viatjarà arreu del món

La maqueta del Titànic més gran del món ja es troba amarrada al port de Tarragona. Amb una llargada de nou metres, és una minuciosa i fidedigna rèplica en tres dimensions del vaixell tenint en compte el més mínim detall, des de la mítica escalinata i el piano als luxosos menjadors i passadissos, passant per la sala de màquines, que està en marxa. La maqueta incorpora so i llum. Per il·luminar-la, han calgut fins a set quilòmetres de fibra òptica. Amb un valor incalculable al mercat, la maqueta, que ha suposat dos anys de feina feta a Granada, és la peça central d’una exposició organitzada per la Fundació Titanic. La mostra, “Titanic, the reconstruction”, reuneix una quarantena d’objectes i records sobre el llegendari transatlàntic. S’exposen peces úniques i originals, com l’anell i una brusa de qui va ser la passatgera més petita del Titànic, una placa informativa de bronze i un espectacular Brush del 1909. La mostra s’estrena aquest dimarts a Tarragona, on hi romandrà fiins al 22 de maig, i aleshores iniciarà un recorregut a nivell mundial.

Torres N. La maqueta més gran del Titànic, en una exposició oberta al públic al Moll de Costa del Port de Tarragona del 12 d'abril al 22 de maig del 2016.

Foto: Torres N.
La maqueta més gran del Titànic, en una exposició oberta al públic al Moll de Costa del Port de Tarragona del 12 d’abril al 22 de maig del 2016.