Avui continua al Firal petit la Marató de Sang d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Avui continua al Firal petit la Marató de Sang d’Olot que a partir d’ara es farà cada any

La Marató de Sang va començar ahir divendres i avui dissabte continuara de de 10 a 21h. El Banc de Sang proposa un canvi de model que suposa un repte per l’equip de professionals del Banc de Sang i Teixits de Girona. Volen que el model d’èxit de la Marató d’Olot es converteixi en un esdeveniment anual a partir d’aquest 2019.

Les campanyes habituals d’Olot es fan en divendres tarda i dissabte tot el dia i habitualment s’aconsegueixen 300 donacions entre els dos dies. La idea és mantenir la cadència de les campanyes habituals, divendres, dissabte, i intentar que la Marató d’Olot del mes de maig arribi als 650-700 donacions, de manera anual.

L’objectiu d’aquest canvia del model (bianual) és per ser molt més visibles amb una carpa situada a la zona peatonal més cèntrica de la ciutat, al Firal Petit. Amb més visibilitat es podran augmentar el número de donants de primera vegada, objectiu principal de les campanyes especials. També per millorar la fidelització dels donants i oferir-los la possibilitat de donar cada any és adient fer la campanya anualment.

Després de 10 anys amb el mateix format, el canvi pot ser un estímul per a la campanya i un element transformador que permeti arribar a més ciutadans. Es tracta d’una aposta de futur del BST-Girona seguint el model de la Marató de Girona, que se celebra amb èxit de manera anual, com també es fa a la majoria de municipis catalans on fem maratons de donació.

Des del Banc de Sang i Teixits de Girona s’anima a tothom a reservar-se les dates i animar a participar d’aquesta nova Marató de Sang que estrena cartells. Els alumnes de 5è de primària de l’escola Malagrida han estat els encarregats del disseny dels pòster amb què s’anunciarà la Marató. Ells han participat de la presentació que s’ha fet aquest matí al Saló de Sessions de l’Ajuntament i que ha comptat amb l’assistència d’Anna Millan, directora del Banc de Sang i de Teixits de Girona i Pep Berga, regidor de Benestar Social d’Olot.

ARXIU RELACIONAT: