La Mirona celebra el seu 15è aniversari

Comparteix-ho amb els teus amics:

La sala batejarà la sala petita amb el nom de Joan Cardona “Ninyín” i obre un concurs per escollir nom per la sala gran. Es busca el públic que va assistir en el concert inaugural de l’any 2001

Izal, Obeses, Fundación Tony Manero, Patáx, Obús, Doctor Prats, Green Valley, Burning, Aspencat, KOP, Gatillazo, Albert Pla i Orozco són alguns dels noms d’aquest aniversari

Els joves que facin 18 anys aquesta temporada tindran una entrada gratuïta

La Mirona celebra els seus primers 15 anys i batejarà les seves dues sales. La sala per a concerts de format menor tindrà el nom del desaparegut Joan Cardona “Ninyín”, un dels músics fundadors de Sopa de Cabra.

A partir del dilluns 12 de setembre s’obrirà el procés per proposar el nom de la sala gran. Al llarg de dues setmanes i a través de les xarxes socials es podran proposar noms de grups o músics vinculats a les comarques gironines que no estiguin actualment en actiu. La sala seleccionarà tres noms finalistes i aquests es sotmetran a votació del 30 de setembre fins a finals de desembre a través de la taquilla i en horari de concerts.

A la recerca del primer públic. La sala fa una crida al primer públic que va assistir al concert inaugural de la sala el 21 de desembre de 2001 on van actuar Without, Stoornut, Adrià Puntí & Co, Kassamba, Fora des Sembrats i Els Pets. Es busquen aquelles persones que puguin acreditar la seva assistència amb una fotografia de l’entrada del concert i optaran a una entrada doble per a tots els concerts de la temporada. Es podrà participar a través de les xarxes socials.

Aquest aniversari tindrà una programació variada que busca apropar la música a totes les edats i reforçar el caràcter social de la sala. Obseses, Fundación Tony Manero i Failovers inauguraran aquesta temporada el proper divendres 16 i de setembre a març hi ha confirmades més de 40 formacions musicals de càracter nacional, estatal i internacional: Patáx (Girona Jazz Festival); Izal i Carmen 113, en la celebració conjunta dels 25 anys de Temporada Alta i els 15 de La Mirona; Albert Pla; Burning i Los Zigarros; Antonio Orozco; Serch, Bècquer i Rooms; Obús i Tabü; The Holy Sinners i Lilith (Oncolliga Girona); Xeic!, Doctor Prats i Auxili (Oktoberfest); Marcos Franz i Edward Estlin; Expectativa Zero, Violblast; Hard Buds, Aladecorb i Silvis Vetus; Green Valley; Queen Forever “Live Performance” One Vision Tour 2016; Komodor, Aladecorb, Max Power; Men in Black, Gir; Àpeiron; Morphium, Hyde Abbey, Donuts Hole i Dominium (The Blackout Fest); El Pot Petit i Evaristo i Cia (Mironadal); La Banda del Rec, el Cigarrito de Después, Pelukass i Vàter; i el concert benèfic a favor de Debra amb la col·laboració de diferents artistes de disciplines diferents. També es presentarà un festival nou, el Girona Sona amb KOP, Gatillazo, Deskarats, Lendakaris Muertos, Buhos, Lágrimas de Sangre, Ebri Knight i Aspencat, el primer cap de setmana de febrer.

La Mirona vol posar facilitats per acostar la cultura als més joves i per aquest motiu tots aquells que facin 18 anys al llarg d’aquesta temporada podran gaudir d’un concert gratuïtament.