LA MOROSITAT, AL SEGON ESPAI DE TERTÚLIA

Comparteix-ho amb els teus amics:

S’inclou en un cicle de trobades que promouen presidents de comunitats, el CASG i l’Oficina d’Habitatge per tractar problemàtiques comunes

comunitats1br

Un grup de presidents de comunitats de veïns, el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa i l’Oficina d’Habitatge de l’Ajuntament d’Olot organitzen un cicle de sis trobades o Espais de tertúlia oberts a totes les persones interessades que visquin en una comunitat de veïns, en què es tracten temes i problemàtiques comunes com la morositat, el finançament, els elements comuns i privatius, el protocol d’actuacions en cas d’incendi o diferents tràmits a tenir en compte.

A més, en cada sessió s’ofereix informació relacionada amb la temàtica abordada i es coneixeran experiències positives i alternatives d’èxit en d’altres comunitats.

La primera va girar a l’entorn dels elements comuns i privatius de la comunitat, i la segona, programada per al dijous 3 d’abril, tractarà la problemàtica de la morositat en les comunitats de veïns.

Tertúlia 2: La morositat a les comunitats de veïns
La morositat és un tema que ens preocupa principalment en l’actualitat i dificulta la gestió de les nostres comunitats. I és per això que en aquesta tertúlia intentarem conèixer els processos i procediments a seguir.
Data: 3 d’abril, de 19:15 a 21 h.

Tertúlia 3: Nous models de finançament a les comunitats
Davant les dificultats econòmiques d’algunes comunitats, en aquesta tertúlia es pretén donar fòrmules alternatives de finançament i de reducció de la morositat en el nostre dia a dia.
Data: 29 de maig, de 19:15 a 21 h.

Tertúlia 4: Protocol d’actuacions en cas d’incendi
Els bombers ens explicaran com actuar en cas d’incendi en una comunitat de veïns.
Data: 19 de juny, de 19:15 a 21 h.

Tertúlia 5: Un recull d’experiències positives
Un grup de 3 o 4 veïns ens explicaran diverses experiències positives realitzades a les seves comunitats, i que estaven enfocades a resoldre necessitats o problemàtiques concretes, per tal de que pugui servir d’exemple en les nostres comunitats
Data: 25 de setembre, de 19:15 a 21 h.

Tertúlia 6: Els tràmits en les comunitats de veïns/es
Serà una breu guia de com realitzar tràmits o quina normativa a aplicar en la gestió del dia a dia de la nostra comunitat.
Data: 23 d’octubre, de 19:15 a 21 h.

Totes les tertúlies són gratuïtes i es duran a terme al c. Proa, 16 (antic local de Cooperació, davant del passeig de la Muralla).
Les places són limitades, i cal inscriure’s prèviament trucant als telèfons 972 26 6