La natació del CN Olot tanca la temporada 15/16 amb un bon Campionat d’Espanya Infantil

Comparteix-ho amb els teus amics:

La temporada 15/16 de natació baixa el teló i ho fa en la mateixa línia amb la qual s’ha desenvolupat gairebé tota la temporada, amb una bona actuació en el Campionat d’Espanya Infantil que s’ha celebrat a Màlaga.

Cinc nedadors han estat la representació del CN Olot en aquest campionat, Roger Coma, Gerard Martí, David Caritg, Berta Vidal i Tania Marguí. Per les dues últimes era la seva primera participació en un campionat d’Espanya i la seva actuació va estar, igual que la de la resta dels seus companys, a l’altura de l’esdeveniment.

Roger Coma va repetir com a nedador més destacat del CN Olot en aquest campionat i va aconseguir finals en 400 m estils, 400 m lliures, 200 m estils i 200 m lliures. A més nedant en la sèrie ràpida dels 1500 m lliures es va colar també en el top 10 de la prova. El seu millor resultat el va aconseguir en els 400 m estils on només unes centèsimes el van separar del bronze.

En total els nedadors de l’Olot van competir en 14 proves, a les cinc de Roger anteriorment esmentades se li sumen les cinc de Berta Vidal (100 m i 200 m papallona, 100 m i 200 m papallona i 50 m lliures), dues de Gerard Martí (200 m i 400 m estils), una de Tania Marguí (100 m lliures) i una de David Caritg (100 m braça). Berta Vidal va aconseguir dues noves millors marques personals en les seves proves de 200 m esquena i 50 m lliures, mentre que Gerard Martí, Tania Marguí i David Caritg van aconseguir repetir els registres assolits setmanes enrere en el Campionat de Catalunya Infantil, on molts d’ells havien aconseguit les mínimes per participar en aquest campionat.

IF