La niña de maiz, nou llibre del garrotxí Joan Llensa

Comparteix-ho amb els teus amics:

La niña de maiz, nou llibre del garrotxí Joan Llensa

L’escriptor santjoanenc Joan Llensa, que s’ha convertit en un dels autors de la comarca més venuts, acaba de presentar el seu nou llibre titulat La nina de maíz, i que es presenta al Premi Literari d’Amazon.

El llibre, segons hem pogut saber, està ambientat a la ciutat d’Olot en la postguerra de 1940 sota la premissa d’una historia basada en fets reals.

En la seva trama ens presenta a la família del molí del Collell durant l’episodi del famós aiguat que va afectar a la Garrotxa i comarques veïnes, els efectes dels quals segueixen molt present en la memòria popular.

Llensa ha volgut d’aquesta manera portar als nostres temps un fet tan destacable com esgarrifós per evitar-ne l’oblit. I retre homenatge a aquesta família que va acabar essent part de la historia de la ciutat.

Un fet destacable del llibre és que porta el segell i estil inconfusible del jove escriptor, que juga a la perfecció entre la realitat i la fantasia de tal manera que inclús ja se’l coneix com l’Stephen King català.

Recordem que Joan Llensa va esser nominat als Premis Garrotxí de l’any 2018 i acumula un nombre considerable de reconeixements per la seva labor literària, tan a nivell nacional com internacional. Essent un tret principal de la seva obra la Garrotxa, comarca en la que viu i de la que l’univers màgic que hi ha creat.