La nova Agenda Mensual redueix un 75% el consum de paper

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest mes de setembre, l’Agenda Mensual de Sant Joan les Fonts ha estrenat un nou format que presenta diferents novetats.

La nova agenda està pensada per a ser consultada en entorns digitals i anirà incorpant enllaços a activitats concretes o bé, per exemple, una via ràpida per inscriure’s al canal de WhatsApp municipal.

Aquesta voluntat entronca amb una reducció de les impressions, que s’han reduït un 75%. A hores d’ara, es podrà obtenir a l’Ajuntament o als comerços que en facin la petició al consistori. A més, el nombre d’exemplars anuals es redueix dels 11 actuals als 10, agrupant així tot l’estiu i les activitats entorn al Nadal. A banda de fer menys impressions, el nou paper que es fa servir és reciclat.

El disseny combina dues cares: una que fa de portada i recull d’informació municipal i per l’altra, tota l’agenda d’activitats que es fan al curs del mes en qüestió. Cada mes, un color diferent farà de fil conductor.

El disseny, fet per l’equip de comunicació del consistori, aposta per un format trencador i innovador que s’anirà adaptant en funció de les peticions dels veïns en les propers edicions.