La nova imatge dels productes de marxandatge de Festes del Tura

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’any passat les Festes del Tura van estrenar logotip.

Des de l’Àrea de Festes es va crear una imatge per identificar els productes de la Festa Major d’Olot: samarretes, mocadors i bosses amb referències a la faràndula local, que van tenir molt bona acollida. A diferència de l’any passat en què es va incloure la figura del gegant, la gegantessa, el cabeçut o el cavallet menter que en aquesta edició els protagonistes són dobles: d’una banda, els balcons de la plaça Major per Festes i la il•lustració d’un dels cartells finalistes del concurs de Festes (és obra de Ferran Coves). Tots els productes es poden trobar a l’Oficina de Turisme, a Can Trincheria, Adròmines, el Drac, Can Baldiret i al bar l’Aigat.

Una altra de les iniciatives que per segon any tornarà a donar visibilitat a les Festes de Tura és resultat de l’acord de col·laboració entre l’Ajuntament d’Olot i l’empresa Sant Aniol. Aquest estiu, més de 100.000 ampolles d’aigua Sant Aniol es dedicaran a la Festa Major d’Olot. L’etiqueta dels envasos de 0’33, 0’50 i 1’50 litres reproduirà una fotografia de la faràndula. Anirà acompanyada del text “Festes del Tura. Olot 6-10 de setembre. Bona Festa Major!” amb un dibuix dels gegants, nans i cavallets.

Qui reuneixi les 11 variacions de les etiquetes que es podran trobar als diferents envasos d’Aigua Sant Aniol podrà participar d’un concurs que s’anunciarà aquestes properes setmanes a través de xarxes socials. Per tant, caldrà estar atent a l’actualitat de les Festes per conèixer les promocions que permetran guanyar un kit complert amb tots els productes oficials de les Festes del Tura.

Comparteix-ho amb els teus amics: